Cea mai bună cremă de față

crema cu ingrediente naturale, cea mai buna crema de față

Crema de față este produsul de care nimeni nu trebuie să se lipsească, rolul acesteia este de a proteja tenul și de a-l menține hidratat.

Cu toții ne dorim sa găsim cea mai bună cremă pentru față, dar cum facem ca să o alegem pe cea potrivită pentru noi?

Începe prin a afla care este tipul tău de ten:

  • normal
  • uscat
  • mixt
  • gras
  • sensibil

Ține cont de vârsta pe care o ai, crema hidratantă este indicată începând de la vârste fragede, de când suntem bebeluși. Pe parcurs ce adăugam ani nevoile pielii se schimbă și pe lângă hidratare va trebui să urmărim să avem ingrediente ce servesc aceste nevoi.

Verifică produsul să nu conțină ingrediente la care ai putea fi alergic/ă. Ingredientele sunt notate cu denumirea lor științifica și mai mult ca sigur daca nu ești de specialitate nu vei ști despre ce substanțe este vorba sau de proveniența lor. Pentru asta folosește INCI, este un dicționar online unde introduci igredientele pentru a afla ce sunt acestea și utilitatea lor. Dar nu te lăsa copleșit/ă de informație, folosește-l strict pentru a identifica ingredientele ce ție iți fac rău, moda in care un produs era judecat doar după acestea s-a dus. Trebuie să ții cont că în spatele oricarui produs există o formulă chimică prin care acesta a fost creat, caută dacă există studii despre acesta sau dacă brandul este de încredere.

Asigură-te că în crema de față pentru zi se gasește minim SPF 15. Acesta te protejează de problemele ce sunt cauzate pielii de către acțiunea razelor UV, probleme precum pigmentarea, pierderea elasticității sau îmbătranirea timpurie a tenului. În funcție de momentul zilei, alegem crema de zi care este mai lejeră sau de noapte care are o textura mai consistentă. Chiar dacă pare un moft, acestea sunt necesare deoarece ne servesc diferit. În timpul zilei cum am amintit mai sus avem nevoie de spf sau daca aceasta nu îl conține, folosim un produs separat destinat special acestui scop. In timpul nopții tenul tinde să se usuce mai mult, de aceea compoziția cremei de față pentru noapte este consistentă pentru a păstra un echilibru în hidratare.

La Miorganics avem pentru tine două creme de față ce sunt formulate pe bază de extracte naturale din legume și fructe, putem spune că avem ingrediente ce mai degrabă te-ai aștepta sa le găsești într-una din mesele zilei, nicidecum într-un produs cosmetic. Atât crema de față de zi, cât și crema de față pentru noapte sunt potrivite pentru toți membrii familiei și pot fi folosite începând cu varsta de 16 ani. Crema de față pentru barbați este aceeași cu cea destinată femeilor, produsele Miorganics fiind unisex.

Produsele Miorganics, datorita faptului ca sunt formulate pe baza de ingrediente naturale, se potrivesc oricarui tip de ten.

Crema de zi fluidă revitalizantă cu extract natural de sparanghel & acid hialuronic SPF 15 50ml

HIDRATEAZĂ, CALMEAZĂ ȘI REDUCE SEMNELE ÎMBĂTRÂNIRII

Cea mai buna crema, crema de fata, crema de zi, crema cu acid hialuronic, crema cu SPF

Secretul hidratării intense stă în extractul de sparanghel alimentat de Acid Hialuronic din această crema de zi fluida revitalizanta. Infuzată cu acizi Alfa-Hidroxi din fructe, ea ajută la reînnoirea celulelor pentru un ten radiant cu strălucire îndelungată. Dezvoltată prin complexul de regenerare al colagenului, această cremă ajută la identificarea semnelor de îmbătrânire și reduce aspectul ridurilor. Zi de zi, pielea ta își redescoperă vitalitatea, prospețimea și rezistența.

Crema de noapte regeneratoare cu extract natural de sfeclă și uleiuri prețioase 50ml

Crema de fata, crema de noapte, cea mai buna crema de fata
HRĂNEȘTE, CALMEAZĂ ȘI REDUCE ASPECTUL PIELII OBOSITE PESTE NOAPTE

Formula intensă din această crema de noapte maximizează procesul de reîmprospătare nocturnă a pielii tale. Extractul de sfeclă îmbinat cu Vitamina E are acțiuni antioxidante asupra tenului, lăsând pielea cu o strălucire subtilă. Infuzată cu un complex puternic de peptide, această cremă de noapte ajută la prevenirea imperfecțiunilor și a semnelor îmbătrânirii. Amestecul de uleiuri prețioase și unt hrănește pielea peste noapte, crește nivelul de fermitate și netezește. Tenul uscat se va simți reîmprospătat și întinerit.

cea mai buna crema

Aboneaza-te la Newsletter

Nu rata nici o veste din lumea ingrijirii corporale.