Transport gratuit la cumpărături de peste 150 lei
Urmărește-ne

Importanţa îngrijirii atente a părului

Obține un păr mai sănătos și mai puternic cu ajutorul noii game MiOrganics de șampon natural! Cu siguranță ai citit numeroase articole legate de importanța îngrijirii părului. Totuși, ai aflat ce tip de șampon se potrivește nevoilor tale? Ingredientele din compoziția unui șampon sunt cele spre care ar trebui să îți îndrepți atenția. Produsele MiOrganics sunt realizate din ingrediente 100% de origine vegetală și cu grijă pentru mediul înconjurător. Iar pentru că natura a fost atât de generoasă și ne-a dăruit roade fermecătoare, suntem pregătiți ca, la rândul nostru, să-ți oferim un dar neprețuit: frumusețea. Iată recomandările noastre de șampon natural pentru frumusețea părului tău!

Alege ingrediente naturale pentru părul tău

Folosind o gamă de produse 100% naturale, părul tău va prelua doza de sănătate necesară pentru a arăta spectaculos. Din dragoste pentru tot ceea ce natura ne oferă, am dezvoltat un brand pregătit să ofere o schimbare în rutina ta de îngrijire. Descoperă noua gamă de șampon natural și bucură-te de rezultate peste așteptări.

Șampon pentru întărirea firelor de păr cu extrac de dovleac și bambus

Şamponul pentru întărirea firelor de păr cu extract de dovleac şi bambus întăreşte, restabileşte densitatea şi protejează părul împotriva factorilor de mediu. Conceput pentru a trata părul fragil, subțire și lipsit de densitate, acest șampon natural cu extract de dovleac și bambus este un adevărat elixir al frumuseţii. Extractele de dovleac, bambus, ginseng și Ginkgo Biloba funcționează împreună pentru a revitaliza și proteja părul. Keratina vegetală și proteinele hidrolizate hidratează și conferă părului un aspect mai sănătos și mai bogat. 

Șampon împotriva căderii părului cu extract de ardei iute

Dacă părul tău se rupe des şi simţi nu mai este la fel de puternic, alege şamponul împotriva căderii părului cu extract de ardei iute. Parte din noua gamă de șampon natural, acesta este îmbogățit cu ingrediente naturale active, precum extractul de ardei iute și extractul de struguri roșii, șamponul împotriva căderii părului ajută la întărirea firului de păr de la rădăcină până la vârfuri. Astfel, vei reuși să previi ruperea acestuia. Amestecul de aminoacizi și proteine oferă părului strălucire, densitate și volum.

Balsam pentru repararea firelor de păr cu ulei de măsline

Ideal de folosit alături de un șampon natural destinat întării firelor de păr este balsamul cu ulei de măsline. Acesta hrăneşte, hidratează şi oferă strălucire firelor de păr. Formula bogată în nutrienți asigură hidratare și hrănire intensă părului. Uleiul de măsline împreună cu uleiul de macadamia ajută la întărirea și netezirea structurii părului, fără să îl îngreuneze. Extractul de Aloe Vera hrănește rădăcinile părului, hidratează întreaga sa lungime, repară vârfurile despicate și îl protejează împotriva factorilor externi. Părul devine mai moale, strălucitor și ușor de pieptănat.

Balsam hidratant cu extract de fistic

Balsamul hidratant cu extract de fistic a fost creat special pentru a hidrata, revitaliza şi descurca părul deteriorat. Inspirat din rețetele tradiționale italiene, extractul de fistic hidratează și repară structura interioară a părului. Amestecul de uleiuri de alune și migdale ajută la prevenirea ruperii firelor de păr și restabilește strălucirea părului tern și fragil. Extractul organic de in și sucul de aloe vera au proprietăți revitalizante, asigură protecție și stimulează rezistența părului. Utilizează-l alături de un șampon natural și bucură-te de rezultate!

O nouă linie de produse cosmetice dezvoltate din vegetale naturale este gata să te încânte. Preocupaţi în permenanţă de dorinţa de a oferi rezultate miraculoase, îţi punem la dispoziţie produsele de care părul tău are nevoie pentru a-şi redobândi frumuseţea, strălucirea şi rezistenţa. 

Sampoane pentru parul tau

Aboneaza-te la Newsletter

Nu rata nici o veste din lumea ingrijirii corporale.