Transport gratuit la cumpărături de peste 150 lei
Urmărește-ne

Mască de față cu extract de morcov

Cine nu iubește masca de față? Greu să spună cineva că nu! Se găsesc sub formă de cremă în tub sau șervețel și au diferite roluri precum cel:

–          Hidratant

–          Nutritiv

–          Antirid

–          Exfoliant

–          Curățare

La Miorganics găsești masca de față purificatoare cu extract de morcov care ajută la purificarea, revitalizarea și strălucirea tonului pielii. Extractul de Morcov aduce strălucire pielii, o purifică și revitalizează fără a lăsa pete de culoare.

Amestecul exclusiv de extracte de salvie și ciuperci are proprietăți de normalizare a sebumului, care ajută la curățarea pielii, reducerea porilor și matifierea feței. Extractul de brusture vă strânge pielea, ajută la accelerarea reînnoirii celulare datorită complexului antioxidant. Uleiul esențial de portocală oferă un parfum revigorant proaspăt.

Utilizare: de două ori pe săptămână aplicați un strat uniform al măștii pe toată fața, evitând zona ochilor și a gurii.

Aceasta mască de față se lasă timp de 15 minute și se clătește cu multă apă. Utilizarea unui burete este recomandată pentru o curățare mai profundă. Avertismente: produs cosmetic. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clătiți-i imediat și bine. Nu ingerati.

Despre extrasul de morcov și cel de salvie:

Morcov

–          uleiul esențial extras din morcov are proprietăți antioxidante, antibacteriene, antiinflamatorii și este folosit pentru uz extern niciodată pentru intern. Morcovii sunt cunoscuți pentru conținutul lor de beta-caroten, căruia i se datorează și culoarea portocalie, fapt pentru care este folosit des în produse de bronzare. Beta-carotenul este și un precursor al vitaminei A datorită căreia perioada de regenerarea celulară este mai mică. Vitamina C din extrasul de morcov ajută pielea să aibă o strălucire sănătoasă și un aspect natural.

Salvie

–          extractul de salvie este puternic în antioxidanți, cei responasabili de neutralizarea radicalilor liberi ceea ce înseamnă că are un rol important pentru îngrijirea anti aging. Salvia este un agent inflamator natural astfel această ajută la diminuarea acneei. Se găsește în serurile anti-îmbătrânire datorită antioxidanților, acidului ferulic dar și pentru cantitatea de vitamina A conținută. Salvia are proprietatea de a crește colagenul din piele ceea ce sporește elasticitatea pielii.

masca-de-fata-morcov-miorganics (2)

Aboneaza-te la Newsletter

Nu rata nici o veste din lumea ingrijirii corporale.