LIVRAREA

PMU GCC SRL efectuează livrări doar pe teritoriul României. Produsele pot fi comandate de orice persoană indiferent de cetățenie sau domiciliu, dar sunt livrate exclusiv la o adresă din România, indicată la momentul plasării comenzii. Aveți obligația de a ne furniza cu exactitate toate datele necesare expedierii în bune condiții a comenzii Dvs. Coletul Dvs. va fi livrat prin curier în termen de 2-4 zile lucrătoare după validarea comenzii*.
*Timpul de livrare a coletului poate varia față de acest interval în funcție de disponibilitatea stocului de produse.
Produsele sunt livrate Clientului sau persoanei care recepționează comanda, printr-o societate de curierat.
Costurile de livrare a produselor comandate sunt suportate de către Cumpărător, cu excepția cazului în care exista oferte în care MiOrganics anunță că suportă prețul. Costul livrării poate diferi în funcție de canalele de vânzare alese de dumneavoastră acestea fiindu-vă comunicate la plasarea comenzii pentru a le confirma.
Costurile de livrare ale produselor sunt menționate pe site (la momentul plasării comenzii), pe materialele comerciale corespunzătoare fiecărui canal sau prin telefon, în acest caz fiind menționate de operatorul de call-center.
Costurile de livrare se pot modifica și, dacă va fi cazul, ele vor fi actualizate în materialele/comunicările aferente fiecărui canal de vânzări.
Pot exista oferte în care costurile de livrare sunt suportate de către PMU GCC dacă comanda atinge o anumită valoare, valoare ce poate să fie diferită în funcție de canalul de vânzări ales pentru comandă. În funcție de canalul de vânzări, această valoare este comunicată prin materialele comerciale, respectiv: pe website, pagina de comandă, formularul de comandă sau direct, prin telefon, de către operatorul de call-center.

INTERDICȚIA DISTRIBUȚIEI NEAUTORIZATE

Produsele noastre sunt destinate consumatorilor.
Prin canalele de vânzare la distanță, produsele nu sunt oferite la vânzare de către PMU GCC en-gros sau unor comercianți care organizează o distribuție comercială care nu a fost agreată de PMU GCC SRL. PMU GCC SRL (MiOrganics) își rezervă dreptul și va putea să restricționeze comenzile care par anormale și care depășesc limitele unei cumpărări pentru nevoile normale ale unei familii, prieteni etc. Afacerile de redistribuire neautorizate pot aduce prejudicii produselor, imaginii și mărcii MiOrganics. Nu putem controla condițiile în care se păstrează produsele și prin urmare nu putem controla calitatea pe care acestea o au când ajung la consumatori prin rețele neautorizate. De asemenea prevederile legale ne impun reguli stricte privind farmacovigilența.

În plus utilizarea neautorizată a mărcii MiOrganics poate duce la angajarea responsabilității civile sau penale.

RETURUL

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare orice consumator are dreptul de retragere din contractele la distanță, fără a fi obligat să precizeze motivele, în termen de 14 zile de la data la care a primit produsele.

Pentru exercitarea dreptului de retragere trebuie să informați PMU GCC SRL cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contractul realizat între dumneavoastră în calitate de consumator și Societatea PMU GCC SRL în calitate de Vânzător – ca urmare a plasării unei comenzi și a executării ei de către PMU GCC SRL – utilizând o declarație neechivocă de retragere, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă la adresa sediului sau prin email: contact@miorganics.ro

În acest scop, puteți folosi modelul de solicitare de retragere de pe această pagină – folosirea lui nu este însă obligatorie. Puteți utiliza orice alte formulare sau expresii.

Model de formular de retragere
Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract.
– Către ____________________ SRL
– Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse: __________
– Comandate la data de __________ și primite la data de _________
– Nume și prenume consumator:
– Adresa consumator:
– Semnătura consumator (doar în cazul în care acest formular este notificat/transmis pe hârtie):
– Data:
– Număr de telefon de contact __________ și/sau adresa e-mail de contact _________

Trebuie să returnați produsele în stare perfecta și sigilate împreună cu factura la sediul companiei, pe costul Dvs., fără întârziere, în maxim 14 zile de când ne anunțați despre retragere. Dacă vă retrageți, vom restitui orice sumă primită de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare de livrare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cea standard oferită de noi.

Restituirea sumelor se face în maxim 14 zile de la data la care primim informarea despre retragere. Putem însă conform legii să amânăm restituirea sumelor până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ne-ați trimis înapoi produsele. În acest sens, în caz de retragere, produsele returnate vor fi expediate de client către PMU GCC, simplu, fără a fi făcută și mențiunea ramburs pentru suma aferentă produselor restituite.
În cazul exercitării dreptului de retragere pentru unul sau mai multe produse cumpărate în cadrul unor oferte speciale pentru care ați beneficiat de reduceri datorită valorii comenzii ori ca urmare a achiziționării unui anumit produs, aveți obligația de a restitui PMU GCC SRL toate produsele primite în baza ofertei speciale sau ca urmare a comandării unui anumit tip de produs care a determinat oferirea altor produse sau oferte. PMU GCC SRL își rezervă dreptul de a compensa sumele pe care le are de rambursat cu sume datorate de client pentru alte comenzi, dacă sunt îndeplinite condițiile pentru a opera compensarea legală.