Despre Noi

Îmbrățișează puterea frumuseții naturale!

Fresh, proaspăt, natural şi bun sunt cuvintele pe care le auzim şi folosim tot mai frecvent tocmai din dorinţa de a avea un stil de viaţă sănătos, un organism puternic, un ten curat şi delicat, o piele fină şi matifiată. MiOrganics vine cu o fuziune între  naturaleţe, frumos şi rafinament ce are la bază simbolul japonez „midori” şi „organics”.

Acest concept îşi propune să promoveze frumuseţea şi natureleţea prin intermediul conservării naturii, inspirându-se din multitudinea de simboluri pe care “midori” ni le transmite. Albastrul mării şi al cerului sunt de asemenea reprezentative pentru acest simbol, marea fiind o sursă de viaţă, pasiune, vitalitate şi energie şi, totodată, o formă de manifestare a perfecţiunii. Midori este şi un simbol al nou-născuţilor, al vieţii, al inocenţei şi al purităţii, în forma lor cea mai armonioasă. După el se ghidează japonezii atunci când vine vorba de dorinţa de a se autoperfecţiona şi a evolua pe plan spiritual. La fel ca și în această cultură MiOrganics are ca viziune posibilitatea de a trăi în armonie cu natura şi a conserva biodiversitatea, de a avea grijă de tot ce e frumos în jurul nostru şi de a preţui mai mult viaţa și umanitatea.

Cu o varietate de vitamine, minerale şi uleiuri esenţiale, produsele noastre oferă rezultate uimitoare, nu au efecte adverse şi oferă o hidratare a pielii semnificativ crescută. În plus, regenerează celulele, au proprietăţi antioxidante şi asigură efecte antiinflamatorii. Săpunuri naturale, măşti de faţă, creme de mâini revitalizante, geluri de duş fresh, balsamuri pentru repararea firelor de păr, toate sunt concepute pentru tine şi nevoile tale, astfel încât să te bucuri de o piele mai fină, un păr mai sănătos şi mătăsos şi un aspect vizibil întinerit.

Din pasiune pentru frumuseţe, rafinament şi prospeţime, am dezvoltat un brand ce îşi propune să ofere o schimbare în rutina de îngrijire şi să promoveze naturaleţea sub toate formele ei. Frumuseţea vine din natură, iar natura ne oferă tot ce e mai frumos.