Despre Noi

Îmbrățișează puterea frumuseții naturale!

Știm că poluarea este un fenomen real, care afectează mediul înconjurător și pe tine în mod direct. Dincolo de sănătate, efectul noxelor, produse de poluanți precum mașinile și mijloacele de transport în comun, rafinării ș.a. poate determina apariția unor maladii sau îmbatrânire prematură. Dacă locuiești într-un oraș dezvoltat, pielea ta are de suferit prin producerea stresului oxidativ ale cărui efecte sunt diminuarea colagenului, deshidratarea excesivă a pielii, creșterea nivelului de sebum și inflamații. Dar nu ne putem cu toții muta în afara orașului, nu-i așa? Iată de ce MiOrganics îți recomandă o îngrijire și protejare suplimentară.

Suntem aici să te inspirăm în sănătatea corpului tău și să te ajutăm să alegi un echilibru între lux, strălucire și tehnologie.

Este important să introduci în ritualul tău zilnic produse încărcate cu antioxidanți care încetinesc ritumul de îmbătrânire al pielii și protejează sănătatea și frumusețea voastră.

Criteriile laboratorului nostru Reistill sunt inovația, eficacitatea, textura și designul. În gama noastră intră produse pentru față, corp și păr și ne asigurăm că sunt produse care conțin peste 90% ingrediente naturale, lipsite de sulfați  SLS și SLES, parabeni și formaldehide.

Folosim uleiuri naturale, rădăcini exotice, condimente și arome prinse în combinații suprinzătoare, argile și extracte vegetale atent selecționate, astfel încât să vă regăsiți în calitatea produselor noastre și să vă reîntoarceți la noi de fiecare dată.

Sperăm că veți iubi MiOrganics la fel de mult cum ne place să le creăm!

 

Produsele MiOrganics nu sunt testate pe animale conform prevederilor legislației în domeniul cosmeticelor din 2004.